Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Actuele storing / meldingen

   Meest bekeken

    Vooruit
    • sliderafbeelding

     Meldingenbeheer toegevoegd aan MKG5

     Vanaf deze versie kun je in MKG5 gebruikmaken van het meldingenbeheer. Een melding is het samenvoegen van alle mogelijke informatie en acties rondom één signaal. Meldingen kun je instellen om incidenten te registreren rondom een proces. Met behulp van een sjabloon kun je rondom een meldingsnummer een gestandaardiseerde set van activiteiten, parameters, documenten en linken naar MKG processen organiseren. Zo kun je bij een retourzending van een product een melding aanmaken met het type Retourmelding. In die melding kun je de vragen over het hoe en waarom opnemen. De vragen hebben dan vrij op te geven antwoorden of juist voorgedefinieerde antwoorden.

    • sliderafbeelding

     De MKGApp: een tipje van de sluier

     De volledig vernieuwde MKGapp komt er aan. De app bevindt zich momenteel in de pre-releasefase. De bètaversie staat inmiddels live en wordt al volop getest. Benieuwd naar de functionaliteiten? We lichten alvast een tipje van de sluier op.

    • sliderafbeelding

     Hoe werkt het MKG Supportcentrum?

     De software- en versiedocumentatie van al onze ERP-pakketten overzichtelijk gebundeld. Met een snelgroeiende kennisbank die dagelijks wordt aangevuld en geüpdatet. Dat is het MKG Supportcentrum. Heb je ondersteuning nodig bij het werken met MKG, start hier je zoektocht naar het antwoord op je vraag.

    Hulp nodig? Bel ons:

    Consultancy desk
    MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763

    Supportmeldingen

    Mijn meldingen

    Teamviewer

    Download