Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Meest bekeken

   Vooruit
   • sliderafbeelding

    Bestelhoeveelheid vastleggen op inkoopprijsafspraak

    Het is nu mogelijk om op inkoop prijsafspraken een bestelhoeveelheid vast te leggen. Dit kan op crediteurniveau. Op het moment dat er een bestelhoeveelheid is onderhouden (aantal groter dan 0,00) op een prijsafspraak, treedt deze in werking zodra de behoefte qua aantal binnen deze prijsafspraak valt. Het bestelaantal wordt afgerond naar de bestelhoeveelheid of in veelvouden van de bestelhoeveelheid. Er kan handmatig worden afgeweken van de bestelhoeveelheid bij handmatig inkopen.

   • sliderafbeelding

    Crediteur uitsluiten voor verzamelen in telebankierbatch

    Standaard worden betaalposten aan crediteuren als batch verzameld. Bij sommige crediteuren kan dit problemen opleveren en moet er handmatig gesplitst worden. We hebben een nieuwe functionaliteit toegevoegd, waardoor het nu mogelijk is om de optie 'Telebankierbatch verzamelen' uit te vinken (Crediteurenbeheer > tabblad Financieel). Standaard staan de vinkjes aan voor alle crediteuren en wanneer een nieuwe crediteur wordt opgevoerd.

   • sliderafbeelding

    Resourcenummer opgeslagen bij uren boeken

    Maak je gebruik van de planning en boek je de uren ook op basis van de planning, dan is het nu mogelijk om op resourceniveau te zien wat de bezetting is geweest. Bij het boeken van de uren wordt het resourcenummer namelijk vastgelegd in MKG. Daardoor kan inzichtelijk worden gemaakt hoeveel uren er per resource zijn gemaakt, uitgesplitst in manuren en machine-uren. Tot nu toe was dat alleen mogelijk per bewerking. Dit is vooral interessant, als je gebruikmaakt van een algemene bewerking die vóór aanvang op verschillende resources wordt verdeeld.

   Hulp nodig? Bel ons:

   Consultancy desk
   MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763

   Supportmeldingen

   Mijn meldingen

   Teamviewer

   Download