Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Vooruit
  • sliderafbeelding

   MKG Oefenomgeving uitgeschakeld voor cloudgebruikers

   Vanaf deze versie is de MKG Oefenomgeving niet te meer gebruiken in de cloud. In de afgelopen periode is duidelijk geworden dat de Oefenomgeving een te zware impact bleek te hebben op de stabiliteit en performance van de cloudomgevingen. Momenteel zijn wij aan het onderzoeken hoe we deze functionaliteit weer kunnen aanbieden.

  • sliderafbeelding

   Complex wachtwoord verplicht in MKG Cloud

   Als cloudgebruiker meld je je aan in een omgeving waar ook andere klanten inloggen. We hebben de beveiliging van deze MKG Cloud uitgebreid met een complex wachtwoord. Vanaf versie 005.036 is het hebben van een complex wachtwoord verplicht voor alle cloudgebruikers. Als je nog geen gebruik maakt van een complex wachtwoord, wordt bij het inloggen hierom gevraagd.
  • sliderafbeelding

   Een handmatige inkoopfactuur aan een productieorder koppelen

   Bij het boeken van een handmatige inkoopfactuur is het voortaan mogelijk om kosten op de productieorder te boeken en zo de nacalculatie te vullen. Deze koppeling kan worden voorzien van de typering materiaal of uitbesteding om ook deze kosten gesplitst in de productieorder terug te laten komen.

  • sliderafbeelding

   Tabblad Activiteiten toegevoegd aan productieorders

   Aan productieorders en productieorderregels hebben we het tabblad Activiteiten toegevoegd. Door hier activiteiten op te nemen kun je per persoon een basisplanning opzetten. De activiteiten die je hier toevoegt, zorgen tegelijkertijd voor een vulling van de agenda die je vindt in de categorie Relaties.

  • sliderafbeelding

   Test je internetsnelheid

   Gebruik je MKG in de cloud, dan is de internetsnelheid van belang voor een goede performance. Jouw internetsnelheid test je via onze speedtest.

  Hulp nodig? Bel ons:

  Consultancy desk
  MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763

  Supportmeldingen

  Mijn meldingen

  Teamviewer

  Download