Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Actuele storing / meldingen

   Vooruit
   • sliderafbeelding

    Een handmatige inkoopfactuur aan een productieorder koppelen

    Bij het boeken van een handmatige inkoopfactuur is het voortaan mogelijk om kosten op de productieorder te boeken en zo de nacalculatie te vullen. Deze koppeling kan worden voorzien van de typering materiaal of uitbesteding om ook deze kosten gesplitst in de productieorder terug te laten komen.

   • sliderafbeelding

    Tabblad Activiteiten toegevoegd aan productieorders

    Aan productieorders en productieorderregels hebben we het tabblad Activiteiten toegevoegd. Door hier activiteiten op te nemen kun je per persoon een basisplanning opzetten. De activiteiten die je hier toevoegt, zorgen tegelijkertijd voor een vulling van de agenda die je vindt in de categorie Relaties.

   • sliderafbeelding

    Documenten toevoegen vanuit Outlook

    We hebben het toevoegen van documenten verbeterd. Het is nu mogelijk om bijlagen vanuit Microsoft Outlook rechtstreeks naar MKG te slepen en te koppelen zonder deze eerst ergens op te hoeven slaan. Voor het toevoegen van documenten aan een module hoef je de documenten niet meer naar het tabblad Documenten te slepen.

   • sliderafbeelding

    Test je internetsnelheid

    Gebruik je MKG in de cloud, dan is de internetsnelheid van belang voor een goede performance. Jouw internetsnelheid test je via onze speedtest.

   Hulp nodig? Bel ons:

   Consultancy desk
   MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763

   Supportmeldingen

   Mijn meldingen

   Teamviewer

   Download