Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Vooruit
  • sliderafbeelding

   Test je internetsnelheid

   Gebruik je MKG in de cloud, dan is de internetsnelheid van belang voor een goede performance. Jouw internetsnelheid test je via onze speedtest.

  • sliderafbeelding

   Tabblad Activiteiten toegevoegd aan productieorders

   Aan productieorders en productieorderregels hebben we het tabblad Activiteiten toegevoegd. Door hier activiteiten op te nemen kun je per persoon een basisplanning opzetten. De activiteiten die je hier toevoegt, zorgen tegelijkertijd voor een vulling van de agenda die je vindt in de categorie Relaties.

  • sliderafbeelding

   Een handmatige inkoopfactuur aan een productieorder koppelen

   Bij het boeken van een handmatige inkoopfactuur is het voortaan mogelijk om kosten op de productieorder te boeken en zo de nacalculatie te vullen. Deze koppeling kan worden voorzien van de typering materiaal of uitbesteding om ook deze kosten gesplitst in de productieorder terug te laten komen.

  • sliderafbeelding

   Complex wachtwoord verplicht in MKG Cloud

   Als cloudgebruiker meld je je aan in een omgeving waar ook andere klanten inloggen. We hebben de beveiliging van deze MKG Cloud uitgebreid met een complex wachtwoord. Vanaf versie 005.036 is het hebben van een complex wachtwoord verplicht voor alle cloudgebruikers. Als je nog geen gebruik maakt van een complex wachtwoord, wordt bij het inloggen hierom gevraagd.
  • sliderafbeelding

   Boekjaarovergang 2019-2020

   Tijdens het uitvoeren van een boekjaarwisseling moeten in hedendaagse administratieve systemen nog steeds handelingen worden verricht die slechts eenmaal per jaar voorkomen. Deze handelingen veroorzaken vragen, of erger, worden niet uitgevoerd op het daarvoor meest geschikte moment. Om deze vragen te voorkomen en om de boekjaarovergang zo soepel mogelijk te laten verlopen is deze handleiding samengesteld, bedoeld voor een ieder die met MKG software een boekjaarovergang co├Ârdineert.

  Hulp nodig? Bel ons:

  Consultancy desk
  MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763
  (bereikbaar van 7:30 tot 17:00 uur)

  Supportmeldingen

  Mijn meldingen

  Teamviewer

  Download