Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Actuele storing / meldingen

   Meest bekeken

    Vooruit
    • Sneller naar processen en tabellen met Ga naar

     Binnen de modules en in de Actielijsten vind je nu de knop 'Ga naar'. Met deze knop navigeer je eenvoudig naar gekoppelde processen en tabellen. Navigeer bijvoorbeeld naar het gekoppelde artikel vanuit een verkooporderregel, productieorderhalffabricaat of productieorder materiaal. Of navigeer vanuit de actie Accorderen in de Actielijst inkoopfacturen naar de betreffende inkoopfactuur of vanuit de Inkooplijst naar het artikel of de productieorder.

    • Dashboards als analysetool

     De dashboardtechniek stelt je in staat snel en eenvoudig overzichten te genereren en analyses te maken. De module Verkoop dashboard is de eerste in een serie van drie die we je aanbieden. Voorbeelden van toepassingen zijn het maken van een weergave met lopende orderregels die nog niet geleverd zijn of een omzetoverzicht met draaitabel op basis van de factuurregels.

    • Creëer en beheer je eigen schermopmaak met Weergaven

     Weergavebeheer is een nieuwe functionaliteit in MKG om de opmaak van lijsten vast te kunnen leggen. Je kunt nu zelf je eigen schermopmaak bewaren, met de velden die voor jou relevant zijn. Ook kun je meerdere opmaken naast elkaar gebruiken. Het is zelfs mogelijk om ze te delen met je collega’s.

    Hulp nodig? Bel ons:

    Consultancy desk
    MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763

    Supportmeldingen

    Mijn meldingen

    Teamviewer

    Download