Laden...

Uitgelichte onderwerpen

  Meest bekeken

   Vooruit
   • sliderafbeelding

    Een geïmporteerde verkooporder valideren

    Het importeren van een order via bijvoorbeeld een xml-bestand kan leiden tot foutieve of onvolledige gegevens in MKG. Via de actie Valideren controleer je deze gegevens op geldigheid of juistheid. In dit artikel lees je hoe je een geïmporteerde verkooporder valideert. Bij het valideren helpt MKG je met waarschuwingen via een of meer procesmeldingen. De actie Valideren kun je pas uitvoeren, nadat je de procesmeldingen die opgelost moeten worden, hebt opgelost.
   • sliderafbeelding

    Complex wachtwoord verplicht in MKG Cloud

    Als cloudgebruiker meld je je aan in een omgeving waar ook andere klanten inloggen. We hebben de beveiliging van deze MKG Cloud uitgebreid met een complex wachtwoord. Vanaf versie 005.036 is het hebben van een complex wachtwoord verplicht voor alle cloudgebruikers. Als je nog geen gebruik maakt van een complex wachtwoord, wordt bij het inloggen hierom gevraagd.
   • sliderafbeelding

    Boekjaarovergang 2019-2020

    Tijdens het uitvoeren van een boekjaarwisseling moeten in hedendaagse administratieve systemen nog steeds handelingen worden verricht die slechts eenmaal per jaar voorkomen. Deze handelingen veroorzaken vragen, of erger, worden niet uitgevoerd op het daarvoor meest geschikte moment. Om deze vragen te voorkomen en om de boekjaarovergang zo soepel mogelijk te laten verlopen is deze handleiding samengesteld, bedoeld voor een ieder die met MKG software een boekjaarovergang coördineert.
   • sliderafbeelding

    Belgische btw-model beschikbaar

    In MKG hebben we het Belgische btw-model beschikbaar gemaakt. Eén van de voornaamste verschillen tussen het Nederlandse en het Belgische model is dat er andere btw-rubrieken gebruikt worden. Daarnaast is het in het Belgische model mogelijk om in bepaalde situaties gebruik te maken van meerdere btw-rubrieken.

   Hulp nodig? Bel ons:

   Consultancy desk
   MKG Helpdesk +31 (0)74 - 25 66 763
   (bereikbaar van 7:30 tot 17:00 uur)

   Supportmeldingen

   Mijn meldingen

   Teamviewer

   Download