Laden...

MKG App: richtlijnen voor ingebruikname

Laatste update: Woensdag 18 september 2019 10:54

Na een lange periode van ontwikkeling, security tests door ethische hackers en bèta testing is het gebruik van de MKG App nu vrijgegeven. Wat betekent dit? In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden om met de vernieuwde app aan de slag te kunnen gaan.Wie kunnen gebruikmaken van de MKG App?

De MKG App werkt alleen voor MKG3- en MKG5-gebruikers in combinatie met een licentie voor MKG Desktop. Hierbij maakt het niet uit of je in de cloud werkt of on-premise. On-premise klanten dienen wel hun (externe) systeembeheerder in te schakelen om de API en bijbehorende certificaat te installeren. In de MKG Cloud-omgevingen is dit standaard aanwezig.

Ben je MKG004-gebruiker? Dan is het gebruik van de MKG App helaas niet mogelijk. 


Wil je de licentie aanpassen om de MKG App te kunnen gebruiken?

Als voor een of meer MKG-gebruikers het gebruik van de MKG App gewenst is, dient de licentie aangepast te worden. Neem hiervoor telefonisch contact op met de afdeling Verkoop op +31 (0)74 - 24 23 654. Na aanpassing van de licentie krijg je de installatiehandleiding en bijbehorende documenten toegestuurd.


Kan de MKG App getest worden?

Er kan een testperiode van maximaal 4 weken worden afgesproken. Neem hiervoor telefonisch contact op met de afdeling Verkoop op +31 (0)74 - 24 23 654.


Waar kun je de MKG App downloaden?

De MKG App is beschikbaar via de App Store (voor iOS) en via Google Play (voor Android). Zoek in beide gevallen op "MKG ERP".


    Overzicht functionaliteiten MKG App (versie 1.0)


Type Algemeen
Categorieën Algemeen
Versies 1.0.1
Was deze informatie nuttig?